my territory

By: zuha openg

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Nov-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark
Lost World ~Tambun ~ 26 Oct 2008

mama semangat waja
yeah pa & ajai
ni sume sedara belah mama
View all 14 photos...


Tuesday, 2-Sep-2008 01:25 Email | Share | | Bookmark
Jogja Trip

mkn2 kt ayam suharti.
kt hotel
ni dianya kraton
View all 29 photos...
Perghh.. seres pemalas gile aku skang nak amik gambo n upload lagi la hehe..
Ok this trip mase bulan 8 ari tu...Went with my sporting parents and adik2 aku yg saiko. of coz la akak dia lg saiko hhhehhe... and also family k'Noreha n Abg Manas. and anak2 dara diorg. ni mmg geng dr dulu smpi skang la kalo jejalan mesti nak together2 hhhehe.
btw sian adik ipar aku syarum xleh join..

The trip was amazing, ye la dpt tgk tmpt org and kt sana best sbb 90% muslim. except the food aku x brapa suke sgt.. tp dpt jejalan ngan my family mengcover blk la food x best tu. tp aku rase tekak aku jek kot yg x sesuai, tgk org lain mkn blasah je hhehehe.

so next trip mane lak hehehheh....



ni geng2 poyo plus the hubby.. konon nak wat cover album kot


Wednesday, 14-May-2008 05:46 Email | Share | | Bookmark
Cherating trip

nak tyg slipper giselle tu sbnrnye
us
us again..
View all 18 photos...
Cam biasa le kan everytime our fren kawen, kteorg pun menyebuk la nak g vacation.
So this time geng2 biasa la muka aku,Lut,As and Tqa, yg best nye dah tmbh geng baru Ayu + Fitry.
Ucapan terima kasih tidak terhingga kepada suami masing2 yg sgt sporting to approve this vacation hehehhe... My hubby Pol, Johan, Fariz, Hairy and Fitry -- u all mmg best and rocks! And to Nuqman & Ayra , nanti next trip kte jejalan lg eh... aunty syggg sgt u all.
" Genting? bulehhhh pujuk ur parents yer nanti hihiih "

tak puas dok semalam.. balik tu ngigau2 nak g next trip lak.ahaks.. btw sorry sal bilik yg kurang memuaskan next time kte cari yg btul2 best-tp bajet kene up skit le wokeh..

so enjoy the shots..

Quote:
p/s : x byk sgt sbb my hubby n me malas gile nak amik gambo skang..




Wednesday, 14-May-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
dewi kawen ~ kuantan ~ 3 May 2008

tadaaa the bride
 
ayra comel
View all 9 photos...
Selamat pengantin baru to our dear friend : dewi & hafiz
aku doa korang berdua bahagia sampai bila2 ok...

to dewi : selamat menjadi isteri solehah



Friday, 18-Apr-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
cameron highlands ~ PART 2

bunga pe ntah tp chantekk
my hubby jantung hati,intan payung ehhe
scone dia waloohhh marbeles
View all 21 photos...




Quote:
jue : aku pakai camera biasa jek ixus 75 idok le dslr ke ape ke hehe. aku ade jek lupe nak reply sms ko ampun cam biasa masih berdua blum bertiga
tippie : ha cepat la g sane.. boleh pekena teh tarik + scone nyum2. aminnn doa ikhlas dari kawan2 le yg aku harap2 kan.. tq


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net